Εργαστήρια τροφίμων

Εργαστήρια τροφίμων

Οι σύγχρονοι καταναλωτές επιθυμούν όλο και περισσότερο προϊόντα με ταυτότητα. Οι έξυπνοι παραγωγοί προϊόντων αντιλαμβάνονται γρήγορα τη ζήτηση και επιθυμούν να την ικανοποιήσουν δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα. Η τάση εξαρτάται από το βαθμό έντασης γνώσης του καταναλωτή για την ίδια την τροφή. Η τάση αυτή διαμορφώνεται συχνά από τους διαιτολόγους, τους chefs, τους stars. Προϊόντα που σέβονται τον άνθρωπο, που έχουν οικολογικό προφίλ, που σκοπεύουν να θρέψουν τον άνθρωπο, έχουν μια σημαντική παρουσία στο ράφι των καταστημάτων και στη λίστα αγορών των εστιατορίων. Η δημιουργία ειδικών videos με εναλλακτικές και κλασσικές συνταγές δίνουν στον καταναλωτή την πραγματική αξία των προϊόντων.

  • Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων
  • Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης
  • Δημιουργία συνταγών
  • Φωτογράφηση εδεσμάτων
  • Τηλεοπτικά videos συνταγών
  • Δημιουργία φυλλαδίων
  • Παρουσιάσεις μαγειρικής
  • Συμμετοχή σε εκθέσεις προώθησης προϊόντων