Bars | Bistrot | Gastrobars | Bruncheries Με Φαγητό

Συνοδευτικά για ποτά

Τα συνοδευτικά των ποτών αξιολογούνται αυστηρά από τους πελάτες και είναι κριτήριο για την επιλογή του καταστήματος. Η δημιουργία πολιτικής συνοδευτικών είναι απαραίτητη ώστε να μπορέσει ο σερβιτόρος να οργανώσει την δουλειά του και να συνδυάσει απόλυτα σωστά το ποτό με τα συνοδευτικά. Η αλλαγή στα συνοδευτικά είναι αναγκαία και είναι επιθυμητό να συμβαίνει ανά δυο μήνες. Η επιλογή των συνοδευτικών πρέπει να βασίζεται στην κοστολόγηση του πιάτου συνοδευτικού, στο σωστό συνδυασμό γεύσης και ποτού και η γρήγορη και απλή Παρασκευή του, είναι τα βασικά στοιχεία του επιτυχημένου project.

Πρωίνο & Brunch

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση να απολαμβάνουμε ένα ισορροπημένο πρωινό σε χώρους εστίασης που έχουμε επιλέξει για το καφέ. Η δημιουργία κουζίνας στα καφέ κρίνεται απαραίτητη, διότι το καφέ αποτελεί ένα στέκι με θαμώνες. Η παρουσίαση ενός μενού πρωινού με στοιχεία του brunch, μπορεί να πήσει τους πελάτες να επιλέγουν το ίδιο κατάστημα και για το φαγητό τους, αρκεί να υπάρχει ανάλογη ποικιλία, κλασσικών εδεσμάτων αλλά και πιάτων που παρουσιάζουν την τάση της αγοράς. Αυγά, pan cakes, φρούτα και χειροποίητα δημητριακά για το γιαούρτι, sandwiches με εκλεκτά και κλασσικά προϊόντα είναι πιάτα που δελεάζουν τους πελάτες ώστε να επανέλθουν με όρεξη κάποιο από τα επόμενα πρωινά.

Ποικιλές τυριών

Τα τυριά και τα αλλαντικά είναι στοιχεία που απαρτίζουν μια ποικιλία που θα συνοδέψει φιάλη ποτού ή οίνου. Ο συνδυασμός τους  πρέπει να ικανοποιεί όλες τις πιθανές επιλογές. Τα εκλεκτά ελληνικά τυριά σε συνδυασμό με επιλεγμένα ιταλικά αλλαντικά και αρωματικές σάλτσες φρούτων θα ενθουσιάσουν τους πελάτες και θα τους πίσουν ότι επέλεξαν το καλύτερο σημείο για να απολαύσουν το ποτό τους.