Ξενοδοχεία | Εστιατόρια | Ταβέρνες

Εστιατόρια – Ταβέρνες

Η εστίαση είναι ένα στοιχείο σημαντικό της σύγχρονης τουριστικής δραστηριότητας. Το εστιατόριο αναδεικνύεται ως ένας προορισμός εμπειρίας και ενδυναμώνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα όταν χαρακτηρίζεται από τη Γαστρονομική συμπεριφορά που το διακατέχει. Η Γαστρονομία είναι ο σεβασμός του επιχειρηματία και των επαγγελματιών στην πρώτη ύλη και τις μεθόδους μαγειρικής ώστε να προσφερθεί ένα σύνολο πιάτων και υπηρεσιών οίνου στο τραπέζι. Η υπηρεσία του εστιατορίου είναι ολιστική και βοηθάει τον επιχειρηματία να δημιουργήσει ένα δυνατό branding με όλα τα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν αναγνωρίσιμο. Η εκπαίδευση του εστιατορίου, η ένταξη τοπικών προϊόντων στο μενού, η δημιουργία εδεσμάτων ταυτότητας θα δημιουργήσουν την πραγματική ανταγωνιστική ταυτότητα της επιχείρησης.

Ειδικές Υπηρεσίες Εστιατορίων & Ταβερνών

• Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης
• Διαχείριση προσωπικού με εργαλεία πληροφορικής
• Δημιουργία οργανογράμματος και job description
• Επιμέλεια υπάρχων μενού
• Σύνθεση καταλόγων
• Δημιουργία συνταγών
• Φωτογράφηση εδεσμάτων

• Κοστολόγηση εδεσμάτων
• Τιμολόγηση εδεσμάτων
• Τηλεοπτικά videos συνταγών
• Δημιουργία φυλλαδίων
• Παρουσιάσεις μαγειρικής
• Συμμετοχή σε εκθέσεις προώθησης προϊόντων
• Σεμινάριο Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων σύμφωνα με εγχειρίδιο του ΕΦΕΤ
• Αναζήτηση προσωπικού

Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται από τους πελάτες τους σε πέντε σημεία: καθαριότητα, ευγένεια, άνεση, ποσότητα και ποιότητα. Η ποιότητα είναι το πέμπτο στοιχείο αξιολόγησης που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της επιχείρησής σας και των ανταγωνιστών. Η ποιότητα των πρώτων υλών και η ποιότητα της εξυπηρέτησης θα εγγυηθούν την ικανοποίηση των πελατών του ξενοδοχείου. Το πρωινό της επιχείρησης είναι σημαντικό για την αξιολόγηση της συνολικής εικόνας της επιχείρησης. Η ποικιλία, η ποιότητα, η επιλογή μικρών παραγωγών, η παρουσίαση πρότυπης παροχής υπηρεσιών, η διαμόρφωση ενός μενού με εναλλαγές και χωρίς φύρες, η κοστολόγηση του γεύματος, είναι τα συστατικά που δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό πρωινό που θα ενθουσιάσει όλες τις εθνικότητες του ξενοδοχείου.

Ειδικές Υπηρεσίες Ξενοδοχείων

• Πιστοποίηση ελληνικού πρωινού
• Δημιουργία πολιτικής στα εστιατόρια του ξενοδοχείου
• Δημιουργία οργανογράμματος και job description
• Επιμέλεια υπάρχων μενού
• Σύνθεση καταλόγων
• Μεταφράσεις καταλόγων
• Εκπαίδευση προσωπικού σαλονιού (service)
• Food & wine pairing
• Διαχείριση προσωπικού με εργαλεία πληροφορικής
• Δημιουργία συνταγών
• Φωτογράφηση εδεσμάτων

• Κοστολόγηση εδεσμάτων
• Τιμολόγηση εδεσμάτων
• Τηλεοπτικά videos συνταγών
• Δημιουργία φυλλαδίων
• Παρουσιάσεις μαγειρικής
• Cooking Animation πελατών
• Εκπαίδευση προσωπικού για την κεντρική κουζίνα, την ταβέρνα, το snack.
• Συμμετοχή σε εκθέσεις προώθησης προϊόντων
• Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης
• Αναζήτηση προσωπικού
• Σεμινάριο Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων σύμφωνα με εγχειρίδιο του ΕΦΕΤ