Σχετικά με εμάς

Μία μέλισσα μέλι ου ποιεί.
Μάθετε περισσότερα

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα του Geogastronomy είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με εμπειρία άνω των 20 ετών. Η ομάδα έχει σκοπό την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας μέσω καινοτόμων ιδεών που θα αποφέρουν κέρδη στην επιχείρηση εστίασης ή εμπορίου.

Οι πελάτες μας οδηγούνται σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους μας και απολαμβάνουν το χρόνο διαχείρισης της επιχείρησής τους. Οι εξειδικευμένες γνώσεις μας μπορούν να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα σας και να προσδιορίσουν την ταυτότητα της επιχείρησή σας στην αγορά με τους ανάλογους πελάτες. Στο σύγχρονο κόσμο της ηλεκτρονικής πληροφόρησης, η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει την ηλεκτρονική ταυτότητα σας στα social media ώστε η παρουσία σας να είναι δυναμική και πρωτοπόρα.

Το σύνολο των υπηρεσιών αφορά την συνολική και ολιστική οργάνωση των επιχειρήσεων. Η ομάδα λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά προτείνοντας λύσεις και δουλεύοντας συνεργατικά με τους επαγγελματίες της επιχείρησης σας.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από chef de cuisine, pastry chef, barista, bartender, οικονομολόγο, περιβαλλοντολόγο, αρχιτέκτονα, μηχανικό, marketing planers, IT specialist in tourism, graphic designer, γραφίστα, δικηγόρο.

Σας περιμένουμε να διεκδικήσουμε μαζί ένα σπουδαίο κομμάτι της αγοράς με ανταγωνιστικά προϊόντα εστίασης και εμπορίου!

Πιό είναι το επόμενο projects σας;

το κάθε εγχείρημα σας δική μας προτεραιότητα